Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

torsdag, mars 29, 2007

Så feil kan man ta

I fjor var Lindkvist på Lillehammer Litteraturfestival. Og det var jo fint. Selv om Lindkvist først virket litt ambivalent til det hele, hadde hun det jo både interessant og hyggelig også. På et nachspiel ble det snakket om utroskap, og når noen sa at det var neste års tema til festivalen tok ikke Lindkvist det alvorlig i det hele tatt. Neida hun skrev i bloggen i en parantes til og med: (På et nachspiel var det noen som sa at neste års tema er utroskap. Det regner jeg med var en spøk.) Ha-ha, tenkte Lindkvist. Utroskap, du liksom. Og det var ikke lenge siden Lindkvist fikk se programmet for årets festival og nettopp: der står det lilla på lysegrått at årets tema er utroskap. Så feil kan man ta.

Og når det kommer til utroskap er kulturfolk utrolig kreative, det er ikke måte på hvor mye som kan lenkes opp mot utroskap når man skal lage festival. Og Sara Stridsberg med feministluggen kommer. Lindkvist håper selvølgelig at Lindkvist også reiser dit.

2 kommentarer:

Jorunn Solli sa...

Kanskje vi ses der også? Det er jo alltid interessant å se hvor langt man klarer å trekke en rød tråd før den ryker, går opp i røyk eller kanskje det vi trodde var en tråd viser seg å være en lunte!

Lindkvist sa...

Jepp. Men utroskap kan sikkert generere stor kreativitet. Håper vi sees!