Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

fredag, mars 02, 2007

Very Important for tida

Lindkvist føler seg veldig viktig for tida. Lindkvist har mye å gjøre og det er bra for Lindkvist. Så slipper hun å føle at hun lever et ”tomt og innholdsløst” liv uten mann og barn – noe som jo er en skrekkelig ting for kvinner, da får de jo ikke brukt sin medfødte og høyst naturlige omsorgsevne. Lindkvist må antagelig ha en mannlig hjerne, så skittent som det er hos Lindkvist nå. Skjønt Lindkvist bedyrer at hun vet at det er skittent, hun har bare ikke vasket ennå, da hun har så mange viktigere saker å gjøre. Det er faktisk så skittent at Mann sier han ikke kommer på besøk før Lindkvist har vasket. Og jo mer Lindkvist utsetter vaskingen nå, jo mer begynner Mann å ta det personlig.

Siden Lindkvist har så mye viktig å gjøre har hun heller ikke fått blogget så mye som hun har lyst til. Det vil si: om Blogge-Lindkvist fikk bestemme ville hun antakelig ikke gjort annet enn å blogge, men siden Strenge-Lindkvist og Man-skal-jo-ha-til-salt-til-maten-Lindkvist bestemmer over Blogge-Lindkvist blir det periodevis noe mindre blogging.

I går kveld hadde for eksempel Lindkvist syv ting hun hadde lyst til å være med, det vil si noen av dem var bare lyst og noen var mer lyst kombinert med forpliktelse. Uansett Lindkvist trodde hun skulle rekke minst to av tingene, kanskje tre, men endte opp med å rekke bare en ting. Strenge-Lindkvist er fortsatt sint på den Lindkvist som gjorde at hun ikke rakk det hun hadde sagt hun skulle rekke før hun gikk på fest hos ABC-Nyheter hvor Heidi Lunde jobber, også kjent som Vampus.

Det var i grunnen riktig hyggelig det, med musserende vin, ikke-musserende vin, drikkebonger og fingermat med både scampi, kamskjell og mye annet godt. Vampus ga Lindkvist det rådet om at hvis hun ble dårlig i morgen skulle hun bare skylde på kamskjellene. Og når Lindkvist våknet tidlig i morgen og tilstanden ikke var helt på topp gjorde Lindkvist nettopp det: Hun ropte ut sin vrede over de fristende, men akk så svikefulle kamskjellene som jo smakte så godt, men som tydeligvis kan føre til både hodepine og en sterk tørste dagen etter.

En av grunnene til at Lindkvist føler seg så veldig viktig for tida er at hun er med og arrangerer Ladyfest, hun har ansvaret for de litterære arrangementene og skal være konferansier på onsdag. Etter det Litterære arrangementet på samme onsdag vil det være lansering av nytt nummer av Fett hvor jo Lindkvist er kulturredaktør.

Som medarrangør av Ladyfest blir Lindkvist oppringt av Kanal 24 og intervjuet. De som vil høre Lindkvist forsvare fortsatt markering av 8. mars samt snakke om Ladyfest kan høre på Kanal 24 (fm 103,9 i Oslo) mandag kl 22.00 programmet heter Zulu og intervjuet blir sendt mellom kl 22.00 og 22.10

Videre skal Lindkvist på direktesending på RadiOrakel onsdag 7.mars en gang mellom kl 08.30 og 09.00. (fm 99,3) for å snakke om litteraturarrangementet under Ladyfest. Etterpå skal Kristin Engh Førde, ansvarlig redaktør i Fett, snakke om siste nummer av Fett.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Detta høres jo ut som en interessant kveld på Mono!.Jeg kan jo slenge innom,og ha en litt perife'r rolle...aller bakerst,nesten ikke tilstede,jeg kan jo provosere en stein.....

(I pausen kan dere arrangere håndbak mellom fulle,klysete menn og sterke,klinkende edru kvinner...som driver seriøst med håndbak som idrett,men det vet ikke de eller publikum,hysj,hysj...Man later som at de jentene som stiller opp er vanlige publikummere fra salen\utestedet...Mange menn føler ubehag og blir rare i trynet sitt når en jente er fysisk sterkere enn dem,og "legger dem i bakken",så å si...Det er jo basert på gamle mosegrodde kjønnsrollemyter og forventninger og krav...Fulle,brautende gutter overvurderer seg selv ustanselig.La dem møte Europas beste håndbak-jenter kledd i feminine kjoler og skjørt,sløyfer i håret...lukter godt.Men det krever jo lange forberedelser,det får bli neste år?! Men ide'en er knallgo' den!)

Men du trenger ikke ha det møkkete hjemme fordi du er hardtarbeidende feminist!.Da oppfyller du en fordom mange sliter med,at feminister ikke har interesse for og evner til sysler som opprinnelig ble tillagt den tradisjonelle,undertrykte kvinnerollen.Du gir vel ikke sjåvinistene et så billig poeng?.Hva med å få en mann til å vaske for deg? Noen menn vasker for 100 kr timen eller mindre.Enda bedre: Hva med å kombinere vasking av leiligheten med en "hjemmedate",hvor "den utkårede kandidaten" får vise hva han kan med bøtte og skureklut,mopp og fille? Ordentlig storrengjøring! Med innlagt flørting og utvalgt musikk på anlegget.En spontan dans mellom bøtter og kosteskaft! Ja,det er tingen! Da er det ikke snakk om betaling,selvfølgelig,det er uromantisk og forstyrrende,Det kan bli utgangspunkt for en kjønnspolitisk diskusjon i sofan etterpå....når dere puster ut etter 4 timer vasking og gnukking.Hvis du sier at du har vondt i ryggen,er sliten etc,kan du sikkert ligge i sofan og se på fyren boltre seg....Takler han ikke den utfordringen bør det vel være adjos,adjos....med han.Hvis nå da fyren etter 7.5 minutters avbrutt date går baklengs med stivt blikk ut døra,evnt,så kan du si..."Dette var interessant,vi kasta ihvertfall ikke bort tiden,men du dukker kanskje opp som en figur i et stykke jeg holder på å skrive....men siden du er på veg ut,gidder du å ta med søppla i samme slengen?:-)"

Det er ikke uvanlig at dating medfører mange humoristiske situasjoner som lett kan avføde snåle reaksjoner.Men! La det være et overraskelsesmoment.....da får man ofte de "sanneste" reaksjonene!.Spanande! Det var dagens gratistipps! Jeg har hundrevis av sånne utspekulerte innfall,som kan avsløre..høhø!Dette er ment å være en smaksprøve. Finnladen

Lindkvist sa...

Jeg jobber faktisk med saken: deit og vaskekone i ett. En utmerket kombinasjon.

Anonym sa...

og han behøver ikke å ha klær på seg mens han vasker,skru opp tempen i leiligheten da.....Det blir litt "extreemdating" over det.Si til han at dette er nødvendige vurderinger som må på plass før han kan komme videre til neste runde...girrrlpower!

Så kan han føle hvordan det er å være naken samtidig som han må prestere og bli grundig objektifisert.Det blir en erfaring han ikke glemmer.Etterpå kan han sette seg hos deg i sofaen og svare på "og hvordan føltes det da..." Det smaker av feminisme? Ekkle,usikkre skap-mannssjåvinister går nesten aldri med på sånt rollespill,og dermed har du en nyttig testmetode.Dette står det mer om i min fagbok "Coach-psykologi i praksis" (2005),brutale metoder som avslører og endrer inngrodde og intrikate adferds-koder.Utgitt på "Rectum Forlag" Kan kjøpes av meg for kr 400,-,evnt vask av min leil på Hauketo,iført bicini:-)(Tlf:45023143)