Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

torsdag, mai 14, 2009

I går og i dag

I går satt jeg på et venterom og leste dameblader. I ett av dem var det noen som anbefalte nettsteder. Hun anbefalte twitter og mente det var Facebook for den late. Det er det jo ikke! Tenkte jeg der jeg satt. Det er jo omvendt. På Facebook kan du bare lage deg en side og sjekke den en gang i måneden. På twitter er du ingenting om du ikke twitrer. Ofte.

Jaja. Jeg leste heller et portrettintervju med Nina Stensrud Martin. De pirret meg med at hun holdt på å dø og dessuten har foretatt en klassereise. Men noen må ha blitt mer pirret, for da jeg bladde om hadde noen revet ut de siste sidene av intervjuet. Jaja.

I går spilte jeg fotballkamp til jeg havnet med fjes og begge knærne i grusen. Da gikk jeg av banen. I dag har jeg kompress på det største såret på høyre kne. Men likefullt skal jeg på innflyttingsfesten til CappelenDamm. 

Men hva skal jeg ha på meg? Finnes det strømpebukser med ekstra plass for kompress på knærne? Kanskje jeg må satse på vid bukse, flate sko og høy intelligens-faktor? 

Replikk: Vet du ikke hvem jeg er? Har du ikke lest bloggen min.
Alternativt: Voff voff, jeg har sår på kneet. 

Jada, jeg skal rapportere fra festen i morgen. Jeg er jo begynt på en ny giv.

2 kommentarer:

Morten Skogly sa...

Hun burde heller ha skrevet at Twitter er BLOGGING for de late. Det henger mer på greip.

Lindkvist sa...

Ja. Det kan man faktisk si.