Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

søndag, januar 14, 2007

Drømmemannen

Eller en korrigering av kontaktannonsen jeg så modig og suverent satte på trykk. Grunnen til at jeg la ut det bildet som mange som mener noe om utseende mitt (og det kan jo være en del) mener er et usedvanlig dårlig bilde av Lindkvist (men det er liksom det Klassekampen har klart å ta), var at jeg skulle skrive i kommentarfeltet at med både bilde og e-post adresse var det bare å sette seg ned å ta i mot henvendelsene. Og at Klassekampen som kontaktorgan er undervurdert. Som min ivrige kommentator spør: hvorfor er ikke kommentarfeltet fullt? Vel, man trenger ikke skrive en offentlig kommentar, man kan bare skrive en e-post direkte.

Men for at du, mann, ikke skal kaste bort tiden med å skrive e-poster du aldri vil få svar på skal jeg hjelpe deg med noen få veiledninger om hvilken type mann du bør være om du skal ha sjanse til å få svar.

1 - Se deg selv i speilet. Du bør være usedvanlig pen, slank og flott.

2 - Lindkvist har stått fram som 33 1/2 år alderen din bør stå i forhold til det.

3 - Dersom du ikke er usedvanlig pen, slank og flott bør du være usedvanlig klok, intelligent eller på andre måter begavet. For eksempel kan høy intellektuell kapasitet imponere.

4 - Dersom du verken er pen eller begavet bør årslønnen din være veeeldig høy. (Dramatikere tjener ikke så mye).

5 - Du må ha erfaring fra tidligere forhold. Hvis ikke blir jobben så altfor stor. Menn som er slitne leiligheter og må pusses opp gir ikke noe overskudd til den som har giddet å gjøre jobben. Og den nye dama som aldri ville tatt i den nyoppussede mannen om han ikke hadde vært nettopp det, betrakter ikke nødvendigvis hun som har gjort jobben med glede.

6 - Dette kravet er fra moren min: uansett hvor mange av de andre kravene du tilfredsstiller så må du være kjempesnill.

7 - Du må selvfølgelig være feminist.

Og til "velmenende" familie og venner som sier:
- Husk du blir ikke yngre akkurat
- Du kan ikke være for kravstor
- Du kan ikke velge på øverste hylle

Til dere vil jeg bare si: Hahaha, HAHAHA!
Selvfølgelig kan jeg det! Er det noen gang jeg kan velge på øverste hylle så må det jo være nå. Lindkvist anno 2007 er den absolutt beste utgaven av Lindkvist som har eksistert. Langt bedre enn Lindkvist 1997, for ikke å snakke om Lindkvist 1987.

Åh, så godt å få det sagt.

13 kommentarer:

Erlend sa...

Her må nok alle seriøse kandidater legge seg i hardtrening... :-)

Anonym sa...

Bare 7 krav? Sikker på at du ikke halvdrømmer? Eller holder inne med noe?

Lindkvist sa...

erlend: ja, hardtrening er bra.

anonymous: enig i at det virker litt beskjedent. Men jeg tenkte jeg ikke skulle ta motet fra folk og heller komme med flere etterhvert.

Anonym sa...

Haha, jeg trur familien min halvveis har gitt meg opp. De har i alle fall slutta å hinte om barnebarn ...:)

Lindkvist sa...

Hinting? Mora mi er begynt å idealisere alenemortilværelsen for meg...

Anonym sa...

Oioioi. Så lenge hun ikke begynner å bestille time til deg i Danmark, og lemper deg på et fly, så ...

Anonym sa...

Haha, jeg synes du har all mulig rett til kresenhet. Er det forresten kleint å komme med innspill? Jeg gjør det allikevel. Jeg støtter moren din: Snill er inn. Også er det min påstand at enhver mann som er intelligent vil bli feminist sammen med deg, selv om han ikke kaller seg for det når dere møtes.

Lindkvist sa...

He-he. He-he.

Drus: Nei, dine innspill er jo direkte hyggelige å motta.

Anonym sa...

Fortsett å være kresen! Ikke fir på krava. Du ser ut som ei super dame! Og flott at du er den beste versjonen av deg selv. Jeg er også den beste utgaven av meg selv noensinne. Veldig bra følelse!!

Lykke til med manneprosjektet!

Lindkvist sa...

Takk skal du ha Bastet. Så hyggelige kommentarer jeg fikk på denne posten da. Var redd jeg skulle få noen bitre og gretne, men den gang ei.

Anonym sa...

Du har ganske så konvensjonelle holdninger mht "drømmemannen".(Tror du han finnes da?)Men når man skreller bort den eplekjekke ironien,hva blir da igjen?
Joda,jeg kjenner til fenomenet:"private e-poster".Men det blir da ingen "offentlig debatt" av det.Men ditt utseende kommenterer jeg ikke offentlig.
Men å spørre min mor om råd mht valg av partner,er det en aktuell inspirasjonskilde og coach?.Grøss! Jeg håper jeg misforstod der,hehe...
En frisørinne som er i 40-årene ,(som klipper meg gratis mot at jeg deler tanker og fantasier med henne,og som har"levd livet") sa det sånn:(Redigert utgave)"Det finnes 3 typer menn:1.De flotte,kjekke,veltilpassede "drømmeguttene"-der nesten alt stemmer.De har nesten alltid hatt partner(e),med korte opphold,er gjerne gift/opptatt.Ofte flere ekteskap i løpet av livet etc og gjerne barn med flere kvinner.Ofte (serie)polygame egoister i den grad de har muligheten til det
2:Homofile
3:"De det er noe gæærnt med".Sitat slutt.

Men mangt og mye er et spørsmål om smak og preferanser,skulle jeg mene.
Det finnes lignende type-inndelinger mht kvinner,med underavd osv.Men det går an å tenke seg at det finnes spennende "unntak" fra regelen.Vi ser etter den som er "spesiell for meg".
Men er det sånn single jenter over 30 er kresne og "matlei" og har valgt å forbli singel,og at single menn over 30 er kasserte tapere på "markedet",og bør vurderes kritisk?.Det finnes nok mange varianter og unntak,men....?
Og hva med den "lille kjærligheten"? Den er jo et alternativ,hehe....Andre begreper:"weekendkjærste","ferievenn".Litt enklere hvis jakten på Mr Optimal skulle trekke ut i langdrag.Det er viktigere å trives i sitt eget selskap.Er ikke fast forhold litt vel oppskrytt? Hvorfor har folk så store,urealistiske forestillinger mht hvem,hva og hvordan det skal bli? Hvor kommer de forestillingene fra? Mye å bite i her.Det var coach-timen for idag.Gratis også.Hilsen,festpsykologen Finnladen

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lindkvist sa...

Jo - med unntak av punkt 4 må jeg nesten si. Men ettersom det punktet bare er et krav dersom verken 1 eller 3 holder mål så gjelds det vel ikke. (Ergo er det strengt tatt ikke sju krav, snarere bare fem.)