Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

lørdag, januar 13, 2007

Bevismateriale


Feministene samlet seg og drakk både øl og vin på Asylet i går aften.


Christin Aamodt og Tiram var der.

Vampus og Drusilla var der.

Lotten og Lindkvist var der.Prinsesse Lea og Tiqui var der.


Og for å bevise hvor åpne, fleksible og tolerante vi alle er må jeg poste dette - kanskje ikke helt flatterende bilde - for å bevise at Herning - en mann også var tilstede i løpet av kvelden.

Hva snakket damene om? Vel, Lindkvist har ikke den hele og fulle oversikt da støynivå og akustikk gjorde det vanskelig med store felles-samtaler. Det foregikk mange to-og-to-samtaler. Dog er det mulig feministbloggerne snakket om Fett (magasinet ikke næringsstoffet), det er mulig Vampus’ skosamling ble nevnt, det er mulig Hilde Haugsgjerd ble nevnt, Lotten og Lindkvist lot ikke sjansen gå fra seg til å omtale Fjordfitte i et panegyrisk ordlag, det er mulig noen nevnte Klassekampen, Ny Tid, Morgenbladet, Tordenblogg-cupen, Grønlandshagen, Høyre, Venstre, Arbeiderpartiet, SV, RV. Det mulig Hege Storhaug ble nevnt. Det er mulig Polen ble nevnt. Det er mulig damene snakket om flere ting enn dette, litt sånne prosaiske ting, hva man jobber med nå og sånn. Dog tror jeg det var veldig lite snakk om sex. Selv etter klokka 03. Men det er mulig noen damer danset til musikk på meeget høyt nivå på et sted Lindkvist ikke ønsker å avsløre.

Før damene ble kastet ut av Asylet og noen forsvant var det blitt enighet om å gi stafettpinnen videre til Prinsesse Lea. Det betyr at hun har påtatt seg ansvaret for å arrangere neste blogg-treff og hun har frist innen utgangen av mars. Så følg med hos Lea for å se hvilke kjønn eller politiske grupperinger hun ønsker å inkludere og hvor dyr eller billig halvliter hun synes vi bør drikke. Neste gang bestemmer Lea og alle gleder seg.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for sist! Veldig hyggelig å hilse på dere alle! Gleder meg allerede til neste gang. Da skal jeg ikke drikke rødvin, for jeg ser at de hvitvinsdrikkende damene kom mye bedre ut på bildene. Imponerende at det kom en mann etterhvert også, det må ha vært sent, dvs etter at jeg forsvant.

Tiqui

lotten sa...

Takk for kalaset!
Feministbloggøl/vin er i ferd med å bli en riktig fin og bedugget tradisjon (hvilket de rødmussede bildene vel allerede har avslørt).
Men dansing, ja.. Det ble visst sunget høyt på unevnelige sanger også! Aioi.
Vi sees da Prinsessa er klar:)

Lindkvist sa...

Selv takk for sist. Jeg syns nå dere ser veldig flotte ut Tiqui og Lea på det bildet. Men ellers er jeg enig i at det ser ut som hvitvinsdrikkerne kom aller best ut av det på bildet. Tror jeg går for hvitvin jeg også neste gang.

Ja det var piker, vin og etterhvert også sang. Så moro man kan ha det.

Anonym sa...

HoHo, også så fyllesjuk som man ble. Men det var totally verdt det, lissom :)

Si meg: Ble det nachspiel? Og merk: Jeg skylder Vampus en flaske vin og lotten en øl.

Undre sa...

Fine folka! :D

(... og "ooops", der var jeg visst ikke bare lurker i bloggen din lenger, Lindkvist. ;) )

Undre sa...

Fine folka! :D

(... og "ooops", der var jeg visst ikke bare lurker i bloggen din lenger, Lindkvist. ;) )

Lindkvist sa...

Det ble nachspiel. Iallfall om det at Lotten og Lindkvist ble med hjem til Tiram og ba om mat i stedet for drikke kan karakteriseres som nachspiel. Tiram var god vertinne og stagget de stakkars utsultne kvinnene med pasta.
Fyllesjuk? Hva er det?

Anonym sa...

Argh. Du kunne ikke klippa vekk meg fra bildet med Herning? Jeg ser jo ikke god ut ... Nu ja.

Takk for en festlig aften, damer! Like gøy som sist:) Har forresten noen hørt fra VamPus sia fredag?

Lindkvist sa...

Har ikke sett eller hørt noe fra Vampus, hun har ikke engang oppdatert sin egen blogg, hun som ellers er en svært hyppig oppdaterer.

Anonym sa...

Jeg håper noen sørget for å sette han derre Herning i en taxi hjem. Han så ikke ut som en som burde vandre gatelangs i fylla etter mørkets frembrudd!

Lindkvist sa...

Helga Hoggtann: Du har helt rett! Hvor var hans kamerater som kunne tatt vare på han? Vi får bare håpe han er i god behold.

Anonym sa...

Unge Herning har ikke blogga sia fredag ettermiddag, ser jeg, så gu' veit. Men VamPus lever og blogger;)

Anonym sa...

Herning lever og har det bra. På grunn av gode råd i avisene (og et tidlig tog til Voss) drakk jeg så lite og gikk så tidlig at jeg mente det var ganske trygt å gå de 200 opplyste meterne hjem.

Jeg er klar over at bildematerialet ikke styrker min historie om at jeg var edru, men det er helt sant asså.

VamPus sa...

Note to self: Neste gang skal jeg spise før jeg heller nedpå et par tre flasker vin.. så kan jeg danse til unevnelige sanger og bli med på nachspiel jeg også!

Lindkvist sa...

Herning: Godt å høre. Fint at vi alle kan lære noe av avisene.

Vampus: Det ser vi fram til!

Tine sa...

Ååå! Jeg vil også være med! Og denne gangen hadde jeg jo rukket det! Jeg er jo i Norge, bare at jeg ikke visste om det. La oss ta det før utgangen av februar a! Ja, godt forslag, Tine, godt forslag.

Lindkvist sa...

Om du vil ha det innen utgangen av februar Tine, må du enten appellere til Lea eller ta initiativet selv.

(slår til med smiley:) :-)