Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

onsdag, februar 06, 2008

Et sentralt spørsmål:

Når blir neste bloggøl? Og her snakker vi gjerne hardcore-statsburuglefeministbloggøl! Ikke noe for hvem som helst med andre ord. Og ja, jeg snakker til deg, den onde.
(Og jada, jeg vet jo at vi som er vellykka borgerlige middelklassefeminister, ikke alltid har tid til å oppdatere bloggen, langt mindre har tid til noe så skjødesløst og justforfun-aktig som å arrangere et lite bloggøltreff i vår tidsklemmehektiske hverdag, jada, jeg vet jo det.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jeg vil jo ha justforfun-aktighet. MEN NÅR? Det må jo nesten være en fredag. Det er tradisjon. Hmm. En fredag i februar tror jeg vi må ta sikte på. Når passer det deg Ellisiv, darling?

Lindkvist sa...

He-he. Det er jo nesten litt pinlig. Derfor var jeg i tvil om jeg skulle tørre å poste noe slikt. Siden det strengt tatt ikke er så mye ledig tid i Lindkvists kalender om dagen. Men skal det bli en fredag i februar er det jo noen muligheter 15. eller 29. for eksempel. Aiaiai. Selveste skuddårsdagen. (Skal riktignok tidlig opp dagen etter). Deretter følger Ladyfestuke og påske og da kan det fort bli 4. april.

lotten sa...

En fredag i februar? Nå er det snart ingen flere igjen! Buhu, jeg vil ha ladyøl!