Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

fredag, mai 19, 2006

Nei til heterofile ekteskap

Nå har de heterofile fått holde på lenge nok. I uminnelige tider har de fått holde på. Nå er det nok. De har giftet seg og giftet seg og giftet seg. Og som regel har de skilt seg like mange ganger. Det eneste all giftingen har ført til er flere skilsmisser. Faktum er at over femti prosent skiller seg.
Men grunnen til at den foreløpig er såpass lav er at min generasjon ikke har rukket å skille seg ennå. Bare vent til vi begynner å skille oss. Da skal du se statistikken går i været. Skilsmissene vil gå opp mot 75 % kanskje 85 også. Og grunnen til at den ikke vil nå 100 prosent er at de heterofile gifter seg så fort igjen at det alltid vil være en 15-25 % som er nygift og innen de rekker å skille seg, er det en ny gruppe nygifte som lever ut hvetebrødsdagene og ikke har realisme nok til å ta statistikken innover seg og slutte med dette tullet. For å gifte seg er jo det rene konservative tøv. Det er et teatralt rituale som strengt tatt ikke betyr annet enn at man svir av kanskje hundre tusen – og det skal til og med være et billig bryllup. I Norge er det heldigvis ikke så ille som i USA der man i kjønnstester spør om du har drømt om bryllup, noe som "beviser at du er kvinne". Bryllup er amerikanske kvinners største, eneste og mest ultimate drøm. Det er selvsagt hemmende at kvinner bare får verdi i ekteskapets patriarkalske lenker, helst med hans etternavn, for å markere at hun gir opp status som eget selvstendig individ, med eget selvstendig navn (fra faren) og dermed går over til å bli mannens eiendom. Å bli mannens eiendom er tydeligvis amerikanske kvinners største drøm. I Norge er ikke dette like ille. Selv kjenner jeg knapt nok noen som gifter seg, og har knapt nok vært tilstede i et bryllup. I Norge er det som regel de kristelig-konservative som gifter seg. Andre bruker pengene på noe vettugt. Hvis man har pengene da. Nei, istedet for å ikle kvinner skaut og slør (hijab) samt hvit kjole for å kommentere hennes seksuelle status (som sjelden er reell, det blir en fiktiv markør), og videre la faren føre henne, som sin eiendom, fram til kommende ektemann slik at hun blir hans eiendom, så burde vi overlate ekteskapet til de homofile. De homofile er ikke besudlet med de trange heterofile kjønnsrollene som gjør ethvert bryllup til en trist klisjé. De homofile kan gjøre om på tradisjonene, de kan sprenge bryllupets latterlige karakter innenfra og gjøre om på kjønnsdikotomiene. De som er motstandere av homofile ekteskap er stortsett de kristenkonservative som selv gifter seg og som bejubler ekteskapet. At disse som er så glad i ekteskapet selv, vil nekte andre å gifte seg er et mysterium. Hvis de virkelig mener at ekteskapet er så bra for to som elsker hverandre, hvorfor skal da to som elsker hverandre bli nektet? La det bli slutt på heterofile ekteskap. De har øvd seg lenge nok. Ja til homofile ekteskap.

Rituellisiv

1 kommentar:

Mizi Margueron sa...

Gode ​​dagers venner, jeg heter Kristin Rønning Antonsen fra Trondheim, Norge, jeg er lege lege av yrke, 47 år gammel. Les mitt sanne livs vitnesbyrd. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe noen som leser denne artikkelen akkurat nå til å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapt kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært i forhold til Grønseth i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen personer som aldri trodde at kjærlighetsforestillingen eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke noe valg men for å prøve det, sendte jeg e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt skulle gå bra før tre dager, at eksen min vil komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luften og overraskende den andre dagen var det rundt kl. Min eks-kjærestepartner ringte meg på mobiltelefonen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonsamtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig og det var slik vi begynte å bo sammen lykkelig. Slik kan du nå ham hvis du trenger hjelp doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836 ta ting for gitt og det vil ta fra deg ......