Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

tirsdag, juli 27, 2010

Noe jeg savner

Kroppen min, dvs treningskroppen, en kropp som er lett og sprek og som kan gå fort, sykle, jogge, løpe, spille volleyball, fotball og innebandy. Ikke bare treningen, men følelsen av å være mobil med kroppen, reise seg lett, sette seg lett. Hente ting, gå i trappene, uten å telle og spare på skrittene, gå sakte og se om det er heis her.


Sterk mat, thaimat, rå mat. Det å kunne spise alt. Uten å ha konstant halsbrann som gjør at både ruccola, pepper, dressing og sennep virker sterkt. Det er liksom bare grøt og pannekaker som er mildt nok. Barnemat.


Og ja, jeg kan savne å ta en øl eller kanskje først og fremst et glass god rødvin til maten. Men det er ikke det største savnet. Har oppdaget at det finnes mange gode alkoholfrie øl. Noe som ikke hjelper om man har halsbrann, da er det melk, farris eller nyco som hjelper. Eller en is.

6 kommentarer:

Ingeborg B. Hansen sa...

:-)

Ulla sa...

Jeg har drukket en del Bonne Nouvelle Rosé, alkoholfri vin. Den smaker faktisk ganske så godt, og jeg savner ikke alkohol.


Spennede tider nå om dagen vil jeg tro :) Snart termin!

Lindkvist sa...

Nei, savnet etter alkohol er langt mindre enn jeg først antok. Selv om jeg ikke vil forbli total-avholds, er det deilig å ikke ha den dagen derpå i særlig grad. Maten derimot: carpaccio, sushi, gode oster. Og alt det sterke og gode.

Lindkvist sa...

Nå skal jeg jaggu sprette en Eisberg alkoholfri Rosé og se hvordan det smaker til paien.

Olaug Nilssen sa...

Men ... du kan trygt ete sushi. Berre velg bort tunfisken og forsikre deg om at fisken har vore frosen i timevis før du et han.

Lindkvist sa...

Ja, Olaug, det er sant. Jeg har spist sushi, utenom tunfisk. Men har vært litt redd for de bitene jeg ikke vet hva er. Så jeg savner kanskje bare den: spise-alt-på-sushifatet-og-gjerne-drikke-øl-til.