Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

tirsdag, oktober 21, 2008

Mer Pecha Kucha

Sakset fra hjemmesidene til arrangementet:

Tema Store opplevelser

Pecha Kucha: Bok

Tid: Torsdag - 20:00

Sted: Byscenen, Spikersuppa under Bok i Byen

Hørt om Pecha kucha før? Om svaret er ja eller nei – Bok i byen-varianten av denne internasjonale trenden blir garantert en minneverdig opplevelse.
Pecha Kucha ble første gang arrangert i Tokyo. Uttrykket Pecha kucha er japansk og betyr ”lyden av folk som snakker”. På godt norsk blir dette omtrent det samme som ”snikk snakk”. Arrangementet følger en oppskrift: 20 bildeslides vises i 20 sekunder hver, snakk i vei! Det betyr 6 minutter og 40 sekunder til å presentere… AKKURAT HVA DELTAKERENE SELV VIL.

Siden opprinnelsen har konseptet vokst og blitt en internasjonal trend, et vekstområde innen musikk – og kanskje nå også litteraturmiljøer. Det er en kveld for folk som ønsker å vise frem ansiktet sitt, bilder, og snakke om noe de er interessert i eller arbeider med. Ikke minst er arrangementet for alle som er interessert i å følge med på hva som rører seg av tanker og ideer der ute.

Deltakere: Flu Hartberg & Markus Midre ”Muren”, Øystein Runde & Geir Moen ”De Fire Store”, Magnus Marsdal & Håkon Kolmannskog ”Manifest Forlag”, Bendik Wold & Nils-Øyvind Haagensen ”Flamme Forlag”, Magnus Bettum ”Norske Plateomslag”, Stian Hole ”Blæst Design”, Ellisiv Lindkvist, Päivi Laakso “Performance”, Vigdis Hjorth, Ole Martin Alfsen, Ida Jackson og Maren Kristiane Solli.

Musikalsk pauseinnslag: John Erik Riley & Johan Harstad 4 kommentarer:

Avil sa...

Musikalsk pauseinnslag. Skal me ta ein runde på dette med litteraturmenn som driv og spelar gitar også?

Lindkvist sa...

Det kunne vi sikkert. Nå kom ikke de nevnte mennene så pauseinnslaget var noe annet. Et band at et eller anna slag.

Avil sa...

Aaaah. Då blir temaet "litteraturmenn som ikkje møter til avtale".

Lindkvist sa...

He-he. He-he. Jepp. (Selv om de kanskje hadde sine grunner.)