Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

lørdag, august 18, 2007

Lindkvist i Magasinet

Jepp. En femsiders reportasje. Grunnen er selvfølgelig den store begivenheten at Lindkvist debuterer med kortprosasamlingen "Alt jeg skriver er sant". Og hver gang en debutant kommer med en kortprosasamling blir det jo store medieoppslag. Eh... nei.

Da er det vel det at boka er så bra da. Ja, la oss si det. For det er vel ikke slik at sex pirrer media. Magasinet kaller Lindkvists deby en "seksuell debut". Ajajaj. Jeg kan bare si les Magasinet. Og boka.

Sex og skamliv er overskrifta.

Og ingressen: "Møt ei dame som er kåt hele tida, har lesbiske fantasier om venninna si og som ligger med gifte menn."

For ordens skyld: Nei, det er ikke Lindkvist som er den dama. Det er jeg-personen eller hovedpersonen i boka.

Lindkvist sier at hun er glad for oppmerksomheten. At hun håper det fører til flere lesere. Men nå skal hun på jobb. Og i kveld skal hun på se-og-bli-sett-hagefest. Om det er få som legger merke til henne der, kan hun bare dra fram Magasinet og si: "Det er meg! Har du sett meg før, kanskje? Jeg er i avisa i dag."

Oppdatert: teksten er nå å finne på nett. Her.


11 kommentarer:

Anonym sa...

Boring! Hvorfor blir man så selvopptatt av å selge sex i Dagbladet?

Lindkvist sa...

Endelig en kommentar. Jeg har ventet og ventet på en kommentar. Hurra. Jeg blir fortsatt lest.

lotten sa...

Haha! Kjør på, Lindkvist!

Fjordfitte sa...

Dere to! Det var stort!

Lindkvist, grunnen til at du ikke får noen kommentarer er at det tar en halvtime å få opp kommentarfeltet. Søk teknisk hjelp! Vet ikke hvorfor det gikk nå.

Anonym sa...

Fine bilder!

Lindkvist sa...

Ok takk for tipset Fjordfitte. Men det er litt mye teknisk hjelp jeg trenger for tida. Oppvaskmaskin, trådløst nettverk. Og nå er altså også bloggen min treg. Jaja. Uansett fem kommentarer er mer enn jeg har fått de siste månedene så jeg er jo ganske fornøyd da. Veldig fornøyd. Suverent fornøyd. Tralala.

Lindkvist sa...

Og ja, bildene var fine. Nesten alle.

Anonym sa...

jaja berta...blikket mitt sveipet over startsiden.no og stopper opp ...næmmen!d e jo....Kjempegøy å se at du holder på m noe jeg alltid mente du var kjempeflink til.Stå på....!!!
en hilsen fra ho som arva den knallrosa joggebuksa di ...og brukte den i ca 7 år...hehehe

Lindkvist sa...

Rosa joggebukse? Nei, den tar jeg ikke uten videre. Har du flere hint?

Anonym sa...

Hehe...ble senere fisker ...muttern bor fire fem hus bortfør mora di...våre to plagsomme brødre gikk sammen om å plage oss....long time no see!hehe...måtte bare sende noen ord da jeg så deg på startsiden....

Lindkvist sa...

Ok - nå er jeg med! Ja, takk for det.