Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

torsdag, mai 03, 2007

Et år med blogg

Det er bare å gratulere Lindkvist med et-årsdagen som blogger. For temmelig nøyaktig et år siden introduserte jeg bloggen min med dette innlegget, dvs etter å først ha lagt ut dette bildet. I begynnelsen aner jeg ikke hvor mange lesere jeg har. Antagelig ganske få. Men da jeg rundt årsskiftet fikk lagt inn statcounter var jeg mer enn fornøyd med antallet lesere. Kanskje forhåpningene var lave? I det siste har jeg blogget sjeldnere så det er mulig antallet lesere er gått noe ned. (Hmm, jeg sjekker faktisk statcounteren min sjelden.) I begynnnelsen av min tid som blogger var jeg vel ganske aktiv, selv om mitt mest intense forhold til blogg og blogging oppstod etter ca et halvt år.

Har jeg lært noe? Ja! Ja! Jeg har lært utrolig mye. Så mye at jeg ikke kan ramse opp alt her. Men jeg har lært at det finnes bloggere som uttrykker seg langt bedre enn mange i MSM. Jeg har også lært hva MSM betyr.

4 kommentarer:

Fjordfitte sa...

Grattis! Må tydeligvis kjøpe det prisbelønte damebladet Henne... *grøss*

Forresten, det er nesten umulig å legge inn kommmentarer hos deg. Siden din er alltid utrolig seig på en eller annen måte.

Lindkvist sa...

He-he. Og takk.

Å - er det det? Kanskje der er derfor kommentarene nærmest er stoppet opp? Jeg aner jo ikke hva jeg kan gjøre med det. Hvor er Hjorthen når man trenger han?

Opplever at siden hos deg også kan være treig av og til, særlig å få opp kommentarfeltet. Kanskje det er blogspot?

Anonym sa...

Gratulerer herfra også :) Dere har litt treige kommentarsider begge to. Det er ganske irriterende når man sitter på jobb med åpen dør. Alltid klar til å legge et kjedelig worddokument over fine bloggen.

Lindkvist sa...

Ja, jeg skjønner problemet ditt Drusi. Hmmm. Høres ganske fint ut å ha en jobb, forresten. Kolleger som nysgjerrig stikker hodet inn en dør. Her er det ikke så mye som en katt som mjauer om jeg ikke gjør det jeg skal.