Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

søndag, november 05, 2006

Hjelp hjelp

Hvorfor har alt som står på siden av bloggen min ramla ned til etter alle postene? Og hvorfor er dette bare synlig når man går inn via explorer? Bør jeg skifte nettleser? Men hva med alle andre som har explorer? Hvordan skal jeg løse dette både upraktiske og lite estetiske problemet? Hvor er datakvinnene når man trenger dem? Sitter de teipet fast med gaffateip til en stol? Det er mye jeg burde kunnet mer om. Jeg rakk heller aldri å lære meg gresk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bloggen min ser også helt merkelig ut i Explorer. Blogger er vel optimalisert for Mozilla Firefox, så vidt jeg vet. Tror bare man må leve med det, og eventuelt oppfordre folk til å droppe Explorer. Heldigvis er jo Firefox gratis!

Anonym sa...

Det er linkene i sidemargen som er problemet. I explorer ser du at de beveger seg lenger og lenger utover for hver linkekategori, så du må ha gjort en eller annen liten glipp når du har vært inne og redigert.

Det burde egentlig være en smal sak å fikse, hvis du ikke får det til selv kan jeg sikkert hjelpe deg hvis du sender meg koden din på mail. Det ihvertfall ganske sikkert linkene som skaper krøll.

Anonym sa...

I Safari ser den strøken ut!