Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

tirsdag, juni 13, 2006

Baksida til Klassekampen


Har en fast spalte/petit som heter "I DAG". Der debuterer Lindkvist i dag. Med egen fotobyline. Hun skal skrive fast med en turnus på ca hver 3. uke.

Hva skriver Lindkvist om i dag?
Det er vel no kvinnegreier.
Ja, det er det.

"Hvor blir kvinnene av?" Er overskriften. Videre skriver Lindkvist: "Ifølge Maktutredningen innehar menn 84 prosent av eliteposisjonene. Og styrene sliter med å følge opp den lovpålagte kvinneandelen på 40 prosent. Mange sier at kvinner ikke vil. At de sier nei til styrer og verv. Hva er det kvinner gjør isteden? Hvorfor kommer ikke kvinner noen vei?"

4 kommentarer:

Annie Krog sa...

Utrolig bra! Hoka hey, altså. Jeg får jammen begynne å kjøpe Klassekampen igjen, i alle fall når du skriver der. (Selv om jeg er superkommunist, gadd jeg ikke kjøpe avisen etter at den sluttet å være en akseptabel avis. Kanskje den er blitt det nå som du har begynt å skrive der?)

Anbefaler Spasibar nå på fredag, lansering av nytt Nordahl-nummer (Jungs papirfanzine) med russisk samtidslitteratur. Mye bra lesning. Skal være konferansier og er skitnervøs.

Skal hilse fra Marry, Lene og Jørgen. Alle tre var interesserte i å høre hvordan det er med deg og hvordan bursdagen din var. Hadde en ekstremt innholdsrik uke i skrivestua. Hadde faktisk en uke i Stamsund som var så bra at jeg skjelver litt i ryggmargen.

Reiser forresten til utlandet mandags kveld og blir borte hele sommeren. Deretter kan det hende jeg blir borte til jul. Men det er ikke sikkert.

Anyway. Gratulerer med spalte, Ellisiv. Gleder meg veldig til å lese. *Klem*

Lindkvist sa...

Jeg er klar over at det er lansering på Spasibar. Jeg har veldig lyst til å komme. Det er også foredrag på Parkteatret med Anne Sæbø under tittelen "God porno?". Hun har en glitrende artikkel i siste Morgenbladet. Det har jeg også lyst til å gå på. I tillegg har Klassekampen sommerfesten sin. Det Åpne Teater har åpningsfest (etter oppussing). Og jeg har besøk av min polske forfattervenn og vil skåne han for for mye norsk. Jfr opplesning/foredrag på norsk. Har meldt meg på Klassekampens fest og havner nok der. Men skulle gjerne fått med meg alt. Og litt til. Kontaker deg direkte for detaljer om programmet og muligheter for å kombinere ting...

Lindkvist sa...

Og forresten takk for det! Og for hilsninger. Skulle gjerne vært i Stamsund også!

Anonym sa...

Bra innlegg på KK baksida. Flott! JA!