Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

onsdag, oktober 28, 2009

Pålegg, matlei

Så står man der da, foran påleggene i butikken og ingenting frister, eller det eneste som frister er altfor dyrt og varer bare til to brødskiver og jeg må spise mange brødskiver. Så står man der da og lurer på hva slags pålegg man egentlig liker. Mens resten av familien spiser kokt skinke, jarlsberg, syltetøy til og med karveost, helt naturlig og med stor apetitt. Flere brødskiver til frokost. Så står jeg der da og liker liksom ingenting, enda jeg ikke er bortskjemt lenger, bare matlei og med null apetitt til frokost. Står der og ser etter et pålegg som sikkert ikke eksisterer.

Og så klager folk over at man skriver hva man har på brødskiva si på facebook og twitter og sånn. At det er altfor mye av det. Phø, det er altfor lite av det, spør du meg. Hvor er matpakkehistoriene? Hva skal man egentlig smøre på matpakka si? Hva har du på brødskiva di? Kan du fortelle meg det?

8 kommentarer:

~SerendipityCat~ sa...

Hehe, klart jeg kan!

I de siste dagene har jeg hatt disse påleggene på brødskiva:
Reker i majones
Sognemorr
Gudbrandsdalsost
Nugatti!
Brie med tynne epleskiver og litt pepper

Ja, det var vel det...Ikke det mest spennende kanskje?

Eirin sa...

cherrytomater. kalkunskinke og cherrytomater.

i går hadde jeg banan på brødskiva mi, det smakte barndom :)

Lindkvist sa...

Se der ja! Man tar oppgaven alvorlig og kommer med gode tips. Epleskiver og pepper. Mmm. Og banan, ja det er barndom. Da var det også hjemmelagd syltetøy, dvs rørte bær. Blåbær, tyttebær av og til bringebær. Moltebær. Nå er det ingen - allerminst meg - som gidder å plukke og lage syltetøy (les: rørte bær).

Frau L sa...

hehehe, deilig å lese at andre også leiter og leiter ved påleggshyllene.
jeg venter egentlig bare på mors pakke med kaviar og brunost.

Anonym sa...

jeg er allergisk mot melkeprodukter og spiser ikke oppdrettskjøtt og -fisk, så jeg kjenner godt påleggsproblemet. jeg spiser mye egg, hjemmelaget hummus (enormt mye hummus!), avocado, peanøttsmør (godt med banan og proteinrikt!), reker og middagsrester på brødet.

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra

Anonym sa...

hei
jeg skriver fordi jeg tasta inn søkeordene skrivesirkel oslo og havna her. jeg vil være med i en sånn en og har lite peiling i hvordan hvem osv. hjelp?

her er mailadr mi
007solly@gmail.com
jeg blir kjempeglad om du gir meg tips hint vink invitt

tusen takk
solfrid

min store påleggsfavoritt er forrsesten peanøttsmør med banan på knekkebrød og varme tomatbønner med chilli og spisskummenkrydder på toastet skive, hive på revet ost og osterelaterte krydder og grille i ovnen til osten er gyllen/sprø
prøvd den før eller?

lilian nikky sa...

Mitt navn er Lilian N. Dette er en veldig gledelig dag i livet mitt på grunn av hjelpen Dr.saguru har gitt meg ved å hjelpe meg med å få tilbake eksmannen min med magien og kjærlighetsformelen hans. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og søkte skilsmisse, men da jeg kom over Dr.saguru e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få tilbake eksen sin og hjelp til å fikse forholdet. og få folk til å være lykkelige i forholdet deres. Jeg forklarte situasjonen min til ham og søkte deretter hans hjelp, men til min overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med saken min, og her feirer jeg nå fordi mannen min har forandret seg totalt for godt. Han vil alltid være hos meg og kan ikke gjøre noe uten min gave. Jeg nyter virkelig ekteskapet mitt, for en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru virkelig er en trollformler. TRENGER DU HJELP, SÅ KONTAKT DOKTOR SAGURU NÅ VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183  Han er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt. og er også perfekt i
1 KJÆRLIGHETSSTAVELSE
2 VINN EX TILBAKE
3 FRUKT AV LIVMEREN
4 STAVEKAMPANJE
5 STAVEBESKYTTELSE
6 FORRETNINGSSTAV
7 GOD JOBB STEVELSE
8 LOTTERISTANKE og RETSAKSSTAVELSE