Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

tirsdag, mars 10, 2009

Har boken kjønn? Ladyfest og litteratur på Blå

Dette skjer i kveld. Sakser fra Kulturkalenderen på Underskog.
Altså tirsdag 10. mars på Revolver (opprinnelig på Blå)

Ladyfest i samarbeid med Litteratur på Blå inviterer til samtale om å formidle ideologi. Fire skrivende mennesker møtes for å snakke om måter og strategier for å problematisere kjønn og formidle mening.

I panelet:

Forfatter Guro Sibeko. Sibeko har bakgrunn fra LLH og skuespilleryrket, men er i disse dager aktuell med sin første roman Vingespenn.

Sosiolog og skribent Unn Conradi Andersen. Conradi Andersen er utdannet sosiolog. Hun har arbeidet som journalist og kommentator i Dagbladet siden 1997. I 2005 ga hun ut essaysamlingen Egentlig. Åtte fortellinger om livet, med bidrag fra ulike forfattere.

Scenekunstner Jarl Flaaten Bjørk. Flaaten Bjørk er skuespiller og scenekunstner og jobber for tiden med et prosjekt som heter Seksuell Empati. Første del av prosjektet, vol.1 – Handlinger, er en soloperformance for ungdom hvor han utforsker seksuelle handlinger.

Forfatter Simon Stranger. Stranger har bakrgunn fra filosofi og forfatterstudiet i Bø. I 2003 debuterte med Den veven av hendelser vi kaller verden, og har siden gitt ut tre bøker til: to barnebøker og én roman, Mnem, som kom ut i oktober i fjor.

Som ordstyrer har vi huket inn Ellisiv Lindkvist. Lindkvist er tidligere kulturredaktør i fett, skribent i klassekampen, og har i senere tid skrevet både dramtikk og kortprosa.

Ansvarlig: Ellen Reiss

Ingen kommentarer: