Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

søndag, august 10, 2008

Collage i Kuiper
Siste nummer av Kuiper har collage som tema - eller siste nummer av Kuiper består nesten utelukkende av collage. Siste nummer av Kuiper har collage som form og innhold - kan man kanskje si?

Lindkvist deltar med tre collager. Du ser bilde av dem over. Man kan også se litt av håndskrifta mi som ber om å få dem tilbake i posten. Samleren i meg ønsker det. Dokumentasjons-ansvarlig som jeg er for Lindkvist har jeg vanskelig for å kaste noe. Og dette å sitte her noen kvelder med saks og lim var morsomt på en litt anakronistisk måte. På den tida hadde vi ikke fått internett hjemme og det gjorde det hele mer treffende. Lindkvist har tidligere hatt tekster i Kuiper, blant annet utdrag fra teaterstykket Jeg er ikke slik, som andre har brukt i sine collager igjen. 

Mer om tidsskriftet Kuiper finner du her, men de har ikke oppdatert at de har nytt collagenr. Ennå.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Oppdatering av nettsia vår kommer, vi har fått ny eminent webredaktør som i skrivende stund lager ny nettside. Følg med, følg med.

For Kuiper/
LeneW

Lindkvist sa...

Det skal jeg. Takk for info.

Og forresten: de som leser Morgenbladet kunne se Lene W snakke om collage og Kuiper i forrige uke som ukas navn under tittelen "Alt er collage".