Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

onsdag, mai 14, 2008

Statcounter er full

Jeg har ikke sjekka den så ofte, men i går gjorde jeg det. Det var registrert relativt mange treff på bloggen min (syns jeg selv da) i endel måneder for plutselig å være helt tomt. Jeg stusset litt over det underlige i at det gikk så brått fra endel treff til null. Også kom jeg på at jeg har fått kommentar fra Avil i forrige post og da burde det jo være registrert minst ett treff i mai måned. Det ante meg at noe var galt.

Jepp, statcounter klarer ikke å telle flere treff uten at jeg betaler dem for det og det er jeg i grunnen ikke særlig interessert i.

Jeg tror det finnes en hel horde av bloggere der ute som faktisk elsker å dele sin bloggkompetanse med andre og som vil fortelle meg om et aldeles gratis alternativ til statcounter som kan telle treff uten å være synlig på sida. Det var tross alt gode sjeler i bloggerbyen som fortalte meg om statcounter i sin tid.

Venter i spenning. (Minner nesten om å skrive kontaktannonse dette.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

http://sitemeter.com/

Den er god og gratis. Du får en bitteliten regnbuefarget firkant synlig på siden, men kan stenge for innsyn i statistikken.

Lindkvist sa...

Wow! Svar allerede. Takk skal du ha. Den skal jeg prøve.

VamPus sa...

Eller hva med å gi blanke? Vi skriver for skrivegledens skyld, gjør vi ikke :-)

Gratulerer med dagen som var, forresten!

Lindkvist sa...

He-he. Selvfølgelig. Den rene og ubesudlede skrivegleden.

Og takk for det. Gleder meg forresten veldig til 17. mai fordi jeg har utrolig mye fint som jeg kan bruke da. Alt fra egne servietter til lysmansjetter...