Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

onsdag, november 21, 2007

Gode Navn

Jeg var redd Fjordfitte var blitt borte for godt - men hvis det er slik at Runar Døvings famøse innlegg i Morgenbladet "I Norge er det kvinnen som bestemmer om hun vil ha barn, og hvem hun vil ha barn med" kan ha fått henne til å begynne å blogge igjen. Vel, så er det kanskje godt for noe. Men jeg savner kommentarfeltet ditt, Fjordfitte. Først Lotten og så Fjordfitte. Hva blir det neste?

5 kommentarer:

Flopsy sa...

Kunne ikke vært mer enig, Fjordfitte må vi ha. Og helst med kommentarfelt. Men det kommer vel an på motivasjonen, for det ser ikke ut til å mangle på sutreguttene...

Anonym sa...

Jeg også savnet kommentarfeltet. Det var så mange fine ting ved det innlegget til Døving jeg gjerne skulle belyst i tråd med FF's post. Jeg kan jo ta det i egen blogg selvsagt, men jeg har eksamen og bloggforbud, og knapt noen gjør det bedre enn FF alikevel.

Lindkvist sa...

hvahunsa: Ja, men selv om Fjordfitte er suveren og best så trenger vi andre et sted å kunne si: "Ja!" "Applaus!" "Suverent"
"Riktig" "Veldig bra" "LOL" osv

Lindkvist sa...

flopsy: Det virker som sutregutting er i ferd med å spre seg. Jeg tror det er smittsomt. Sant å si føler jeg meg ikke helt bra selv.

Anonym sa...

Ja, ja, det var jo det jeg mente, jeg var på vei til å komme med et slikt heiarop, men så var kommentarfeltet borte. Da blir det en litt fattig trøst at jeg kan heie i egen blogg. Litt som å heie på skigutta fra sofaen hjemme i stua, som erstatning for å stå langs skisporet og juble idet de fyker forbi. Uten sammenligning forøvrig.