Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

onsdag, juli 29, 2009

Trafikkskole del 2: Hva er en syklist?


1 - Egoistisk person uten evne til å ta ansvar. Antagelig singel og barnløs. Kanskje til og med homo. Bør ikke ha noen rettigheter i trafikken.

 

2 – Person som gjør at det blir færre biler og mindre motorisert trafikk i byen. Samtidig som vedkommende er med på å holde seg selv i form. Ergo bidrar vedkommende til samfunnsøkonomien på flere positive måter. Og miljøet.

 

3 – Mann med altfor trange bukser.

 

5 kommentarer:

Aina Basso sa...

Eg stemmer på alternativ 3.

Lindkvist sa...

Det er godt mulig du har rett. Driver med grundige undersøkelser for å finne det ut.

Aina Basso sa...

Du gløymte forresten alternativ

4) Mann i for trong bukse/ sliten og veldig slank dame med sykkelhjelm og barnetralle i bratt oppoverbakke. Dét er syklist, det!

Lindkvist sa...

Ai ai ai - se der ja. Grunnleggende forskning som fører til utvidet materiale. Mulig vi må utsette svaret på spørsmålet til vi har rukket en grundigere research.

lilian nikky sa...

Mitt navn er Lilian N. Dette er en veldig gledelig dag i livet mitt på grunn av hjelpen Dr.saguru har gitt meg ved å hjelpe meg med å få tilbake eksmannen min med magien og kjærlighetsformelen hans. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og søkte skilsmisse, men da jeg kom over Dr.saguru e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få tilbake eksen sin og hjelp til å fikse forholdet. og få folk til å være lykkelige i forholdet deres. Jeg forklarte situasjonen min til ham og søkte deretter hans hjelp, men til min overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med saken min, og her feirer jeg nå fordi mannen min har forandret seg totalt for godt. Han vil alltid være hos meg og kan ikke gjøre noe uten min gave. Jeg nyter virkelig ekteskapet mitt, for en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru virkelig er en trollformler. TRENGER DU HJELP, SÅ KONTAKT DOKTOR SAGURU NÅ VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183  Han er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt. og er også perfekt i
1 KJÆRLIGHETSSTAVELSE
2 VINN EX TILBAKE
3 FRUKT AV LIVMEREN
4 STAVEKAMPANJE
5 STAVEBESKYTTELSE
6 FORRETNINGSSTAV
7 GOD JOBB STEVELSE
8 LOTTERISTANKE og RETSAKSSTAVELSE