Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

onsdag, mars 05, 2014

Lanseringsfest!

I morgen 6. mars lanseres boka Ditt røde hår, Unn – kl 19.00 i Universitetsgata 14, 3. etasje – lokalene til Bokvennen/Solum.

Vi feirer den røde boka: Ditt røde hår, Unn.
Alle, særlig de rødhårede, er hjertelig velkomne. Vi andre får kle oss i noe rødt. Eller fylle glasset med noe rødt. Rød leppestift er også lov. Og røde sko. (Eller å stemme rødt.)Forfatteren vil lese og ha en samtale om boka og prosessen med å skrive tilrettelagt tekst.
Det vil bli litt trist musikk og en litt morsom konferansier.
Salg av øl/vin og bok.
Velkomstdrink.
Hjertelig velkommen!
Mer om arrangementet på facebook.

Mer om boka hos Leser søker bok.

Intervju med forfatteren (meg) i forbindelse med lanseringa av boka.

Og så fant jeg en blogger som har skrevet om boka her: Karis bokprat. 

Hun skriver blant annet:
"Ditt røde hår, Unn er støttet av Leser søker bok og boka er uhyre lettlest med korte setninger og luftige sider slik at den som sliter med lesninga vil få en fin mestringsfølelse på grunn av rask progresjon. Det er godt driv i fortellinga, og spenninga som er knyttet til utviklinga av forholdet, driver oss videre i lesinga selv om historien av og til kan synes litt prosaisk og hverdagslig. Personskildringene i boka er gode og temaet er viktig, så dette er absolutt et godt alternativ for den som bare trenger litt å lese. Anbefales varmt!"

Det var nok selvskryt og selvpromotering for en som ikke er verken ung eller debutant. Men som forhåpentligvis fortsatt har glede av en fest. Og av fargen rødt. Enten det er i glasset eller på kjolen.


Ingen kommentarer: