Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

torsdag, april 05, 2007

Påskepause

Det har vært stille på denne bloggen i det siste. Jeg innrømmer det. Det kan skyldes flere ting. For eksempel kan det skyldes at Lindkvist er blitt et ja-menneske som sier ja til ting. Vil du sitte i styret til Norsk Tidsskriftforening? Ja. Vil du være Norges representant i styret til Barents Litterature Centre? Ja. Vil du bli intervjuet som singel i Henne? Ja.
Jaja. Uansett virker det som Lindkvist er både glad til tider nesten lykkelig og noen ganger har hun så mye å gjøre at hun føler seg very important. Ingen grunn til å klage med andre ord. Nå er det dessuten påskefri. Lindkvist befinner seg på det høyst eksotiske stedet Brøstadbotn. Været er langt bedre enn meldt. Sola skinte lenge i dag. Og Lindkvist har fått både lammeribbe og øl. Så langt alt vel. Bare litt bloggpause. Intet alvorlig.

5 kommentarer:

Jorunn Solli sa...

Kanskje du og Susanne Brøgger har noe felles...hun har skrevet en bok som heter "Ja". Den står i teakbokhyllen til min mor i Asker.

Grillski sa...

Nå frøken Brøstadbotn, ble det noe gubberenn på deg i år?

Lindkvist sa...

Jorsol: He-he. JA. Ja. Ja. Jeg har lest Ja av Brøgger. Det er en utmerket bok. Men den handler strengt tatt om litt andre ting. Om jeg ikke husker feil.

Lindkvist sa...

Grillski: Gubberenn? Nei, denne gubben fikk visst ikke gått på ski i det hele tatt i år. Kanskje fordi de stod igjen i Oslo.

Hvordan var Kautokeino?

Grillski sa...

Kautokeino var suvereint (sorry, klarte ikke la være). Rein/samer/snyskuter = the holy trinity.