Jeg er en mann. Alt jeg skriver er sant.

søndag, juli 02, 2006

Verdens minste sted: A beautiful shithole


Lindkvist har vært taus i ni dager og merker blogger-trangen melde seg. Hun befinner seg i sitt barndomshjem i nord på verdens minste sted. (Selv om ikke alle - jfr kommentarfeltet - er enig i det.)

It's a shithole. But at least it's a beautiful shithole.

Man skulle tro det var all verdens tid til blogging på verdens minste sted. Men bjørkene må bæres vekk fra plenen. Fisken må deles i kokeklare biter. Fisk må fiskes. Fjell må bestiges. Fotballkamper må beskues. Middager må lages. Aviser må leses. Plener må klippes. Slekt må besøkes. Mat må handles. Det er liv på landet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

og ein må sjå mykje ut av vindauget. utover fjorden. ja.

ja

nei

kva

pause

Grillski sa...

Som en person som er fra akkurat samme verdens minste sted må jeg bare si at verdens minste sted kan "skilte" (oj oj, nærmer seg punchline nå) med mye ufrivillig komikk. Som da samboeren min lurte på hvorfor det sto et skilt med pil til "sentrum" på.

Mr Umar Zikri sa...

Hej Jeg deler dette med glæde, jeg var knust, fordi jeg min penis var meget lille, ikke rart at tilfredsstille en kvinde, jeg havde så mange relationer afblæst på grund af min situation, har jeg brugt så mange produkter, som jeg fandt online, men ingen kunne tilbyde mig den hjælp, jeg blev søgt efter, Jeg holder på at prøve, på en trofast dag, da jeg søgte gennem nettet så jeg nogle få kommentarer om denne specialist kaldet Dr. Subla og jeg besluttede at give ham en chance, jeg indgået ham via hans WhatsApp telefonnummer +2349034287285 han gav mig nogle trøstende ord med hans urtepiller for penis udvidelsen inden for1 uge for at bruge den medicin, jeg begyndte at føle udvidelsen af min penis, og nu er det bare 2 uger for at bruge hans produkter min penis er omkring 9 niches (ca. 23 cm) længere og er så glad nu kan jeg tilfredsstille en kvinde så godt. Hvis du også går igennem sådanne problemer, er du velkommen til at kontakte; dr.sublatradictionhome@gmail.com Eller WhatsApp; +2349034287285